Із кожним новим днем тяжіє на душі у нас
Боронимо державу ми завзято та сміливо
Але прийде до нас велично перемоги час
Покине ворог землі українські всі трусливо
Все більше окупантів з кожним днем лежить
В полях вже тисячі вдобрили наші землі
І радість розриває серце коли «орк» мовчить
Провалу жирний мінус майорить в Кремлі
Тримаєм оборону в кожнім місті та селі
Бо мужній наш народ і вільний був віками
Знов знищуючи окупантів, їхні кораблі
Як танки й літаки на дно падуть кістками
Безчесний ворог хоче свою волю нав’язати
Зганьбить свободу, вкрасти вільний дух
У відповідь за вбивства буде він страждати
Знов проженемо звіра, розчавим ніби мух
За кожен дім зруйнований підірвемо машину
І танк згорить за місто яке пала в вогні
Бригаду окупанта знищим за кожну дитину
Що в підлій і жорстокій загинула в війні
Хоч ворог наступає, а ми удар тримаєм
Підступний, дуже підлий з Росії окупант
Та кожен новий бій ми знов перемагаєм
В нашій крові дух поля до волі є талант
І бидло проросійське ми вичистим з держави
Повернемо з повна все що належить нам
Щоб бігли окупанти із Харкова і Полтави
Покажем де живе свобода цим воїнам-рабам
13.03.2022 (Яресько Я.М).