Шалена, путінська росія -
Брехлива, підла і лиха́,
Поміж людей ти смерті сієш,
Вже не боїшся і гріха!
Ти на невинних нападаєш,
Як лютий, самий хижий звір,
Законів Божих чи не знаєш:
Не укради і не убий!
Не забажай сусіда хату,
І бра́тове все - не твоє!
А за брехню твою багату
Таки заплатиш, правда є!
І вже не буде на вас жа́лю,
Як зараз вам людей не жаль,
Коронавірусу вам мало,
Ще більшу чините печаль!
І що ж ви за народ паскудний!
Порядок в себе наведіть!
У вас лиш матюки могутні,
Від вас сахається весь світ!
Коли ж у вас прозріють очі
Від пропаганди і брехні?
Молитись вам і дні і ночі,
А не вклонятись сатані!
Іще один закон порушив,
Створивши ідола собі,
Тебе, московія, всі просять:
Покайся, досить, зупинись!
22.03.22