Болить, болить, болить і навіть трохи не вщухає
Коли дивлюсь у небо та чую постріли гармат
Так хочеться свободи, наше серце завмирає
Та з кожним вибухом вперед уже біжить солдат
Душа так хоче стерти всі принесені страждання
Відчуть свободу, відпочить хоча б на мить
Ми вірим в перемогу і маємо палке бажання
Буть вільними людьми бо нашу силу не зломить
Рішуче й стрімко ми йдемо у бій і без тривоги
За нами правда, нездоланна наша боротьба
Дійдемо до кінця, за рідних всіх, до перемоги
За Україну, мир, свободу пролунають знов слова
Йде боротьба за людяність, гуманність і війна
Закінчиться бо виб’ємо із ворога бездушність
Болить сильніше з новим вибухом душі струна
Все більше світ вражає наша міць і мужність
Так тяжко ще ніколи не було в житті у нас
Не намагались надломити волю так бездушно
Ми зробим все, щоб ворога запал війни погас
Стоять герої України на сторожі відчайдушно
Вперед, до перемоги, щоб душа твоя ожила
І дух свободи серце розпирав у вірній боротьбі
Щоб процвітала наша славна Батьківщина
Ми переможем, покладем кінець цій ворожбі
Наш дух незламний, нездоланний, непокірний
Із нами Бог, із нами правда з нами воля наша
Зробили вклад герої в перемогу непомірний
Загиблим вічна пам’ять в серці і душі найглибша
27.03.2022 (Яресько Я.М).