Шановні друзі (учасники) Клубу Поезії та читачі моєї сторінки, й відповідно - творчості!!!
Найближчим часом (протягом - тиждень-два) буду закривати цю свою сторінку (причини - називати не стану), і... замість неї - відкривати нову (з такою ж, або - подібною назвою акаунту)!
Клму цікава моя творчість, як і раніше - заходьте на ту нову сторінку! Там буде... як стара - так і нова творчість!!!
ДЯКУЮ ВСІМ ЗА ДРУЖБУ ТА ПРИЯТЕЛСЬТВО - ТУТ, ТА ДО ЗУСТРІЧІ - ТАМ!!
І ЩЕ (НАЙВАЖЛИВІШЕ) - ПЕРЕМОЖНОГО НАМ МИРУ!!!
СЛАВА УКРАЇНІ!!!