...І знову до теми про мову. Оновлено правопис. А правопис, літера "ґ" (після "ї") — ...фундамент держави. Визнаю "одне хрещення", а саме — різку засміченість рідної мови. Думай-не-думай, а "бур`ян" росте, і навіть у несезон. Писати в цім блозі про методику плекання мовної вивершеності — ще більше засмічувати. Правда в тому, що і в данім питанні розпочинати потрібно зі себе, свого язика. З ранкового "добридня". І ти доєднуйся, куштуючи гірчицю "Українське слово".