Я твоя
я для тебе
серце моє
стало твоє
всі думки мої про тебе
ніби так мені і треба
За твої ніжні ночі
за бездонні очі
кохання моє
я люблю тебе
Відчути подих твій
відчути що ти мій
інших не маю мрій
Від небес до землі
від землі до небес
любов моя пронесеться
і серце частіше заб'́ється