Ти знай, скажений вбивця росЄянІн,
Народові моєму не до сну!
І поки буде жити,буде битись,
Вбивати вашу наволоч орду!
Тебе не кликали,тебе ми не просили,
У дім свій принести війну!
Це ти,потворо,демонська істота,
Кладеш Народ Мій у живу труну!
Для Нас вже насолода мати Зброю,
Щоби тебе відправить на той світ!
Не як раніше, хліб і сіль, заходь у гості,
Більш не спочити тобі на погості!
А Украіна житиме ще вічність,
Бо це славянський, древній і єдиний рід!
Іі історія, це наша міцність,
Що славить нас на протязі століть!
03.04.2021 Олена Соляник