Відстоїмо в війні свою родину і Вкраїну
Ми не дамо рашистам шанс перемогти
Бо захищаємо разом мрію й нашу Україну
І будем вдень, вночі знов волю стерегти
Немає рівних в світі нашій вірності і волі
Ніхто так мужньо не боронить свій оплот
Знаходимо себе в роботі вдома і на полі
І ради спокою нащадків добиваємось висот
Незламні, наш кістяк сформовано давно
Але фашистським псам не зрозуміти нас
Вони віками лиш черпають із Москви лайно
Основу роблять з нього для своїх прикрас
Відстоїмо тому що ми незламні і потужні
Не віддаєм своє так просто ворогам своїм
І воїни закалені в бою всі мужні і відважні
Ми захищаєм свою долю і майбутнє, дім
Ми не пробачимо весь жах що натворила
Ворожа армія російська на нашій землі
І зробим все щоби тупа Росія зрозуміла
Що українці вільні, а у них лиш москалі
Росія заздрить вірності і міцності народу
Свободі, силі, мужності і славній волі
Тим хто єднається із заходу і аж до сходу
Із півночі до півдня ради доді і любові
Відстоїмо життя, дамо усі відпір навалі
Здолаєм сильне намагання підкорить
Лиш перемога йде за нами далі й далі
Ми українці ми, нас нікому не зломить
05.04.2022 (Яресько Я.М).