Війна прийшла, ми не чекали
Не вірили очам своїм
Всі українці міцно міцно спали
Як в ті страшні часи.
Рівно в 4 години
Орки напали на нас,
Ми досипали останні хвилини
В тиші і спокої час.
Україна раптово проснулась
А за нею вся інтернет мережа,
Всі одностайно сказали
Що почалася війна.
Потекла перша кров
Перші сльози батьків
Зі словами: "мам, я на фронт
Я ж син козаків".
І почалася велика, незламна хода
Вже не вперше народ наш крокує
До світла свободи, до миру й тепла
До великої перемоги.