Ти можеш спілкуватись щиро
Любити багатьох дівчат
Вірити в кохання й насолоду
Грати в різнобарв'я в край.
До поки нестане тобі тяжко
Не піде чорна полоса
Не зрозумієш як насправді
Дорогі для тебе ці слова.
Про рідну мати, що чекає,
Коли появишся ти біля вікна
Про батька який весь час переживає
Чи не сталася з тобой якась біда.
Вони тебе і приголублять
Скажуть теплі всі слова
І вкажуть на твої помилки
Які спіткають все твоє життя.