Немає слів, немає мочі,
і мозок все це не сприймає...
І скільки днів, бессоні ночі,
моя країна умирає!
Де сили диявола Росії
закони Божії - не знають,
де Путін в них тепер месія,
зомбує справно...Я ридаю!
Весь світ на все це - споглядає,
всі знають злочини рашистів,
але нас більше всіх з'єднало,
проти насилля "Z" фашистів!
Проти війни, де гинуть діти,
де гвалтування, зубожіння,
у пеклі вам усім горіти,
за нашу землю України!
Ми не залишимо кацапу,
тепер ні клаптика "своєї"!
В історії поставим крапку.
Позор, поразку "всєй расєї"!!!!