Довго думав про що написати.
Не тому, що немає думок.
І думок, і фантазій багато,
Просто всі вони трохи не ок.
Всі вони не достатньо культурні.
Не достатньо достойні віршів.
Нецензурні, не літературні,
Зайві для поетичних рядків.
Так, це ти їх зробила такими.
І я зовсім не проти цього.
Хай лишаються мрії палкими
Від звабливого тіла твого.
А в віршах я не хочу буть хтивим.
Хтивість створена не для віршів.
Хочу буть романтичним, чутливим.
Хочу ніжних, турботливих слів.
Про бажання узяти за руку,
І відчути приємне тепло.
Не роняючи жодного звуку
Поцілунком торкнути чоло.
Міцно-міцно тебе обійняти
До лоскочучих спину мурах.
Впалий локон зі скроні прибрати,
Щоб побачити пристрасть в очах.
Хочу зустрічей довгих очами,
Де усе зрозуміло без слів.
Напиватись твоїми духами,
Захлинаючись від почуттів.
Залишайся, будь ласка, такою.
На приємні думки надихай.
Зачаровуй своєю красою
І мене біля себе тримай.
2021 рік
Номер картки для донатів:
Ощадбанк
4790 7299 3591 8979
Мостюк Сергій Миколайович