Розквітла й повернула свою вроду
Так пізно зеленіє за вікном весна
У лузі похилила свої віти знов у воду
Калина і від неї ллється пісня голосна
Не квапилась весна так затягнулась
Ідуть у поле люди, час робіт настав
Верба як завжди над річкою прогнулась
Наш вільний дух у лузі й полі виростав
Прийшов час праці і земля усе чекає
Коли натрудить руки і містян й селян
Та українців як і завжди це і не лякає
Бо ми нащадки скіфів, уличів, полян
Земля дарує сили, віру у майбутнє
Дає нам впевненість у мирне небо
З весною знов приходить незабутнє
Життя щасливе, що несе в собі тепло
Віддаємо всі сили, і буде іще краще
Життя багатше, щасливіше у труді
Бо надбання народу вічне, невмируще
Натруджені знов руки змочимо в воді
І зранку і до ночі на полі і в городі
Віддати дань землі готові як завжди
Бо наш врожай, - життя у нагороді
Ми націю карбуєм, роботи це плоди
Весна прийшла, й розквітла Україна
Душа жадає велич щоб її зростала
А після праці, збереться вся родина
Зробили ми усе, щоб ненька процвітала
01.05.2022 (Яресько Я.М).