часу вага – зеро
в часу ваги нема
якщо ти живий-здоровий –
я відступлю. дарма
в вікна січе дощем
лиже те скло, і бруд
цнотою вниз стече:
нині мені ти Брут.
горло пече вогнем
воля – моя стіна
мило мотузку гне:
пристрасті шлях – сконать.
прірва душевних ран
різні: вага і зріст
нині я – аберрант
судить мене Паріс.
з нас посміявся світ
(ніби він грає роль)
про нас не напишуть ЗМІ
не розкладуть таро́.
ллється бурштин-кора
серед гарячих жил
часу вага – парад
тих, хто не заслужив.
час не лікує. чорт.
здушує попіл мрій
в смерті життя – аборт
тож
виживи,
крику мій.