ти залетіла не тому що хотіла
а "потому что так получилось"
подивись, що ти на себе забила
дивишся і питаєш "ну что же случилось?"
приспів:
ти стала, стала іншою
ким ти була?
ти стала, стала гіршою
залишилась одна!
п'яні гулянки, нефори-друзі,
рок-концерти та перше кохання
тепер ти блондинка і п'єш гіркий смузі
дорослі розмови, чоловік, діти, страждання
це все твоя горе-історія
ти могла б залишатись не такою як всі
і все ж ти обрала відчувати агонію
в усьому винна лиш ти.
приспів:
ти стала, стала іншою
ким ти була?
ти стала, стала гіршою
залишилась одна!