Тебе одну завжди кохав
І мріяв тільки про одну
Усе життя своє чекав
Таку чарівну і смішну
Можливо будемо далеко
Але в думках завжди разом
І як завжди буде не легко
Але здолаємо все знов
Кохав в думках і не забуду
Кохав у розпачі завжди
У радості кохав і буду
Кохав в жару і в холоди
В душі гриміли почуття
Думки про тебе зберігаю
Нема без тебе вороття
Тому тебе в душі тримаю
Я буду твій а ти моя
Одним єдиним ми будемо
Одне на двох наше життя
Ми посміхаючись пройдемо
07.03.2022 (Яресько Я.М).