Незалежність і безпека – наша мить на все життя
Боримось ми за свободу – наша доля є така
Хочемо знайти ми щастя на цій праведній землі
Розбиваєм ворогів всіх, щоб прожить прекрасні дні
Слава наша невмируща – ми такі одні в житті
Захищаєм батьківщину, щоби жити на землі
Створюєм самі ми долю і будуємо життя
І лиш хочемо, щоб слава розлилася на віка
Брат за брата ми говорим й боремося до кінця
Прославляєм Україну і живем своє життя
Наша зброя невмируща, силу нам вона дає
Й забуваємо назавжди про нещастя і горе
Так давайте повстаєм всі і полинем у віка
Свою долю ми знайдемо і пізнаємо життя
І прекрасна Україна, її щастя і краса
Будуть жити у серцях всіх українців в роках
Звуки сурм і клич розлуки чули ми усе життя
Так давайте недопустим, щоб в синів була війна
І коли ми досягнемо величавої мети
То згадають і нас люди, що померли за них ми
24.03.2003 (Яресько Я.М).