Природа наша невмируща
Бо ми живем на цій землі
Якби не наше серце й розум
То все було б у пустирі
Будуємо собі ми долю
Складаю я життя собі
З одною хочу пов’язати
Свої роки на цій землі
Ми створюєм навколо себе
Свій світ і почуття свої
Які ми хочем дарувати
Своїй коханій на землі
На нас навколо все впливає
І нас штовхає уперед
І часто ми на шлях ступаєм
Так не пізнавши свій секрет
Кохання править всім на світі
І заставляє усіх нас
Великі подвиги робити
І кожен день за ради вас
24.03.2003 (Яресько Я.М).