💙💛
Мене відвернуло від мови убивць!!!
Від її звучання, рядків у мережі...
Усе певне має свої чіткі межі...
Навіщо тримати, що падає ниць?
Можливо сьогодні це надто болюче,
бридке, ненависне, спиняє думки...
Ні мова не винна, а покидьки сучі!..
Їх мова нагадує лиш закутки,
де йшло лихе стадо, дитяче здригання,
підвали, руїни, могили й виття...
Хіба цього мало, щоб світу звучання
було серед мов, що дарують життя?
🌞 #Людмила_Мартиненко
#stop_the_war
#всебудеУкраїна
Як я Вс, Людо, розумію! Треба щоб оті жахіття з гвалтуваннями наших жінок рашою демонстрували в різних ЗМІ... та зі всіх гучномовців! Така деколонізація дасть свої плоди! ВПЕВНЕНО! http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=784377