За все тобі дякуєм, Польщо,
За те, що пустила в свій дім,
За те, що теплом поділилась,
Що приклад явила усім.
Як жити сусіду з сусідом,
Коли у одного біда,
Коли справжнім проявом дружби
Є щирість, хліб, сіль і вода.
Пробач тих, що в домі твоє́му
Не так себе вдячно ведуть,
Бо от за цією піною
Все ж є та надчистая суть,
Стосунків, поваги, подяки
Де дії важли́віше слів,
Уклін доземни́й тобі, Польщо,
З Карпат і Херсонських степів.
Дякуємо, Польщо!!!
17. 05. 2022р.