...Який приємний переспів пташиний
Звучить весною...Чути - райська мить,
Пік насолоди,радості вершина,
Емоцій незмальований політ...
Той спів пронизує усе повітря!..
Переливається у чистоті небес,
Переплітається і заграє із вітром,
Пірнає в чистоту небесних плес...
І потім, повертаючи додолу,
Несе ще більш криштальну чистоту
Й звучить!..Оспівує саму Природу-
Її просту й Божественну красу...
Усе так просто...й все так незбагненно-
Вся ця краса, весна, пташок політ...
Симфонія природи сокровенна
Озвучує життя нам в плині літ...
Така маленька пташка-трудівниця,
А скільки сили Господа у ній!..
Вона співає,щиро веселиться,
Мов дякує Творцю за голос свій...
Оспівує-освячує природу,
Те місце де живе, свій дім...
Собі дарує й іншим насолоду,
Щоб чули ми красу і все, що в ній...
І та краса від милої пташини
Несе відлуння і в моїй душі...
Вона співає...Ну а я - радію,
Купаюся...в небесній чистоті...