А час стає: на мить, на другу
І сенс життя вже відпада
Не хочеться іто до друга
І наша доля вже не та
Обрив життя уже почався
І неможливо все вернуть
А хочеться знайти так щастя
Й піти в нову добру путь
Майбутнє вже давно всі знаєм
Його ніколи не змінить
Нас жде загибель на планеті
Уже не хочемо ми жить
І ми складали всі незгоди
Занапастили все життя
Іще недавно ми не впали
Що в нас дорога не одна
Життя здавалось непотрібним
І пізно зрозуміли все
Якби назад нам повернутись
Змогли б спасти уже живе
26.03.2003 (Яресько Я.М).