.
Чарування ніч.
В місячних глибинах вод
Зорі блимають.
.
Чорна ніч глуха.
Нахабним гостем вітер
Трясе ворота.
.
Під чорним вітром
Дерев хитається віття.
Передсвітанок.
.
Розповідає
Блаженний вітер тайну
Серце слухає.
.
В думки про тебе
Чуже щось проникає.
Не цікавлюся.
.
Нудьгує верба
При березі. Сріблиться
хвильок дрібнота.
.
Біжить дорога
І я біжу. Хто швидше
У ліс прибіжить?
.
Занудна сірість
З журою обнялися.
Осінь сльози ллє.
.
Мокне під дощем
Листя кленів золотих.
Закінчився вальс.
.
Передсвітанок.
За вікнами осіння
Таємнича мла.
.
Не нап’юсь
П’янким повітрям. Осінь
Пригоща вином.
.
Пора осіння:
Зірок співають хори.
Монолог життя.
.
Молюся вітру,
Молюся небу й зорям.
Сповідайсь, душе!
.
Сонячний вітер
Пригладжує волосся.
Галактичний щит.