В нас пам'ять є про все пройдешнє
Ми зберігаєм в серці все
Що потрапляло нам у вічі
І для душі що дороге
Не забуваємо ми щастя
І пам’ятаєм все життя
Кохання перше як приходить
І з нами йде усе в буття
У пам’яті будуєм образ
Своєї рідної душі
І все ми згадуєм щоденно
Усі роки і усі дні
Якщо забудемо ми раптом
Про щось важливе у житті
То є для цього у нас друзі
Що допоможуть згадать дні
У пам’яті усе збираєм
Аналізуючи усе
А потім думку ми будуєм
Про все буття про все і все
26.03.2003 (Яресько Я.М).