Шумить та й шумить…
Здається постарілим
Як і я цей дощ.
.
Все далі й далі
Дорогою крокую.
Земля велика.
.
Кричать ворони
Кричать, буває й люди,
В юрбу зібравшись.
.
Біжить дорога.
Цвіте обабіч жовто
Кульбабовий лан.
.
Пробую на смак
джерел земних водицю.
Мандрую світом.
.
Не переймаюсь
Який у мене вигляд.
Дощ, немов з відра.
.
Ввесь рік у мандрах.
Міняються сезони
Йду собі та йду…
.
Нахабний комар
дзижчить й дзижчить під вухом.
Тепла літня ніч.
.
Холодні хмари
Так низко над землею.
Падатиме що?