Ще раз переглянув список покупок. Білизна, пальне, кусачки, мотузка, знеболююче.
Все має виглядати природньо. Випадкове загоряння електричної мережі чи приладів, перенапруга від включених одночасно декількох компьютерів і кондиціонерів. Заздалегідь я підняв допустимий вольтаж на реле Зубр, яке стоїть в прихожій. Так буде здаватись, що знов був стрибок напруги на Дарницькій підстанції, і пожежні закриють справу.
Кісточка на нозі свербіла ще досі - минулого тижня вона прикувала мене до батареї і їбала декілька днів, годуючи лише рисом з водою і шепотом на вушко.
Вона поїхала за речами в своє місто радісна і щаслива. З надією, що коли вернеться я вже встановлю в квартирі фано.
Відомо, що пари зубів і трохи ДНК в наш час буде замало для того, щоб довести смерть при пожежі, але я знав потрібних людей. Через брата вийшов на підпільного лікаря з Броварів, що мав заморожені рештки безхатченка, який ідеально пасував за віком і тілобудовою. Він вже лежав в чорному мішку у ванній, звісно без зубів. Все буде чисто, не підкопаєшся.
Далі під фейковим прізвищем і з лівими документами я мав відплисти на контейнеровозі в Перу як помічник повара. А на березі вже чекав провідник, який відведе мене вище в гори.
Я ретельно облив квартиру бензином, включив всі прилади, сів на стілець і дістав кусачки. Буде боляче, адже я кохав її.
Вона має дізнатися, що мене не стало.
Вона не має дізнатися про мої почуття.