Молода сосна
Росте біля оселі.
День і ніч в верхів’ї
Музика вітрів.
Їй доти виростати,
Заким прониже хмари.
.
В царстві Холоду
Дракон володарює.
Північний вітер
Лютує на просторі,
Де ніч й сніги одвічні.
.
Мене питають,
Чи знатним хочу бути
І багатим теж.
Ото й відповідаю:
Швидкоплинність часу
Хотів би зупинити.
.
Нема рахунку
вікам, як Небо стало.
На локонах у Феї
Сивина лежить.
Залишив іній Часу
сріблясті свої сліди.
.
Закінчився дощ.
В серпанку голубому
Неба височінь.
Весна відходить. Серце
Людське сумує знову.