Сміються срібно
Дзвіночки в лузі сині.
Жартує вітер.
.
Іде назустріч
Квіткарка. Пропонує
квіти весняні.
.
Роздивляюся
нові морщинки в люстро.
Ой! Біжать роки.
.
Молюся на ніч,
дякуючи Господу
за прожитий день.
.
Нікчемне слово
Нікчемної людини,
Боже, відвертай!
.
Дрімає село,
Труд свій дню віддавши.
М’яти пахощі.
.
.Немовби пензлем,
Бамбук малює хмари.
Вечоріє день.
.
Вечір за вікном.
Зірок пильнує в небі
Місяць-пастушок.
.
Сидить в хатині
Стара, як світ, зажура.
Свічка блимає.
.
Могутня ріка.
хвилі б’ються в берег
Вітрами гнані.
.
Споглядаю ніч.
Зірок ажур сріблястий
В небі мерехтить.
.
Туман лягає
На гори, на долини…
Світанковий час.