А Рай там де добре?
Рай - це стан душі.
Справжній Рай від тебе ніхто не відніме.
Рай - це крила невимовно легкі!
Це куточок в глибинах серця,
Це надія яка жива!
Справжній Рай не йде від світу,
Його присутність йому чужа!
Шлях до Раю забули люди...
Творець прийшов і нагадав:
"Я дорога, Я істина, Я правда!"
- Ісус, нам шлях Показав!
Бо все що робить людина -
Це щастя у всьому шукає.
Ми маємо прагнення добре,
Ми хочемо всі до Раю!
Але Рай - це стан душі...
Якщо він тут, потім вічно буде з тобою!
Рай - це відчувати присутність Божу.
Це бути наповненим Його любов'ю.