Нема натхнення і тривога
Знов затаїлась в серце моє
Веде вперед друга дорога
І хвилювань моїх не скриє
Так хочеться відчуть свободу
Кохання, зробить що живішим
Дивлюсь вперед, і ніби в воду
Іду до тебе сміливішим
Я хочу просто буть щасливим
Забути вчора, лиш сьогодні
Одною жити, буть коханим
І пам`ятати,- ми не винні
Жага зробила все за нас
І підштовхнула на бузумство
Знову п`ємо лише за вас
Світ почуттів, душі пророцтво
Палає, в`ється, знову хочу
Відчути насолоду, тіло
Від поцілунків, ласк тріпоче
До щастя в небо полетіло
Повернемось після перерви
До того, що не завершили
В тобі кохаю єство стерви
В мені,- безумства хочеш сили
Щоб не казали,- час проходить
І завтра будуть нові сили
Нема натхнення,- не тривожить
Все божевільно закінчили.
27.03.2007 (Яресько Я.М).