Зіроньки високо,
Місяць майже весь.
Чи існує на землі
Дорога до небес?
Чи здатні дійти люди
Істини буття?
Або лише у смерті
Знайдемо забуття?
Дорогою життя
Ми всі кудись йдемо.
І рано або пізно
Дійдемо одного:
Помрем і не побачимо
Куди вона вела.
А може й навіть втратимо
Душу за діла.
За справи наші грішнії
Кара лиш одна.
Та може Господь милостив
Й відпустить нам гріха?..
Ото й кудись несемося,
Не бачимо наш шлях.
За вогником женемося,
За вогником в зірках.
Чернігів
6.08.2014