Святославу Івановичу Вакарчуку присвячується...
Дядько Славік Вакарчук -
кандидат фіз.- мат. наук.
На гітарі добре грає,
це тому, що він співає.
Наяву та уві сні
пише класні він пісні.
Він у школі добре вчився,
так життю він знадобився.
Має сильний він талант,
він - поет і музикант.
В рими він склада слова, -
його музика жива!
Має дуже творчий хист,
він - артист і піаніст.
Добре він пісні співає,
на концертах виступає.
Дуже чуйна він Людина...
Україна є єдина!
Україну він кохає,
щастя їй завжди бажає.
В його піснях є задума,
в них душі багато струму.
В його піснях - світу мить
і душею він горить!
Музикант - важкий це труд,
є у нього власний гурт.
Він ніколи не здається,
лиху в вічі він сміється!
Сцени обраний солдат,
він - колишній депутат.
Його думи - це пісні,
допоможуть всім вони!
Дядько Славік Вакарчук -
кандидат фіз. - мат. наук.
На гітарі добре грає,
це тому, що він співає...
29.06.2022