Заморозка? Ні, війна скінчиться має:
"Ні" ворогу, "так" миру - війна поки триває,
Вбиваючи людей, тварин, рослин, винищуючи
Жниви. Мир, де солдат крокує ворожої країни, розкидуючи
Крові краплі від всіх жертв? Це мир, де
Спокій більше не приходить в дім? Де
Триколор рашистський висить над місцем
Смерті невинних же дітей? Де морем
Везуть Лєніна, де не існує світла під
Українським небом? Де рана незагоєнна від
Вбивств, крадіжок, гвалту? Де у підвал дорога,
Бо дім вже не стоїть? Де смерть іде з порога
Від кулі та ракет? То заморозка? Ні,
Війна нехай скінчиться. Кажу я "ні"
Росії, хочу жить в Україні,
Не віддавати нині
Моєї землі рідної.