так хочеться хлопця..
щоби злитися у витку сподівань, розливши тепло всередині моєї пічі.
ніжними дотиками стихійних коливань напружувати потоки купавами та хвилі чутного звуку.
руки сплтітаємо у трави життя.
життя — це перехід в іншу категорію, інший світ. життя це комп'ютерна гра. а ти простягаєш долоні до мене, і я йду до тебе по красивому полю, де вже нікого немає поруч. я йду, а ти дивишся на мене. посміхаєшся. наче ми перші. наче знову діти, радість.
втікаємо серед хмар туди, що намалювали в своїй невинній уяві.