мій внутрішній голос розумніший за мої потреби, звички та настрої почуття.
він каже мені мудрі речі, від яких мені стає краще. він — голос прабатьків, мого Роду.
інтуїція відтворила сполуки нервових тканей, коли зшивала їх воєдино. вона рятує від бід. вона захисник.
цікаво спілкуватися з ними двома, особливо коли ти їм даєш імена.
вони батьки Світу. літає раненько вільна зозуленька.
свобода — все, що так кортить забрати знахабнілим тиранам.
так, деспоти можуть її вкрасти, зґвалтували, але знання — ніколи.