Тримайся, моя рідна Україно!
Не вперше ти виборюєш буття.
Раби прийшли поставить на коліна,
Та воля нам дорожча за життя.
Гуртуйтесь, мої рідні українці!
Єднання буде зброєю в бою.
Бог не залишить вірних наодинці
І покарає винних за війну.
Відірвані корінням ви від дому,
Розкидані по світу навмання.
Що принесе нам завтра? - Невідомо...
Та вистояти треба до кінця.
І висновки робіть уже сьогодні!
Щоб дітям знов не бігти в укриття...
Не залишай нас, Боже, в дні холодні,
Не дай розпяти Україну, як Хреста.
Мира С (c)
07.30-07.31.2022