Бабусина хата в селі,
Домашні страви на столі,
Яблука та абрикоси,
На траві – свіжі покоси.
Щойно зібране молоко,
Дід у порваному трико.
Є теплі булки із печі,
А поруч з ними – калачі.
Свіжі овочі з городу,
Пес та кіт зробили шкоду.
Квітучі вишні за вікном
І вся родина за столом…
Нам ці згадки особливі –
У житті вони важливі.
То нехай у кожного з нас
Буде можливість, буде час
Нам всім до них повернутись
Та до рідних пригорнутись.
05.08.2022.