моє тіло лежало на холодній осінній землі.
в мене потрапила куля. потрапила як зелений салага-абітурієнт на 1 курс після усіх екзаменів.
пробила мій кішківник як сантехніки уміло пробивають затори у ванній.
бо навчені.
вилетіла як колібрі, що швидко перебирає своїми ніжками з вітки на вітку.
моє тіло лежало на холодній осінній землі.
сирість породжувала плоди знань, що були мені непотрібні. тітка Ем читала мені арабські казки про відрізані голови та руки, а я слухала та уявляла як весь світ заполонить "барні".
моя смерть нічого не змінить і твоє ставлення до одної з тих дівчат також.
ти шепотів якісь слова, що втілювались на вітринах магазинів, які залишися в минулому чиїмись спогадами.