Господи мій милий, ти на світі є?!
Ти ж усе умієш! Ти ж над усіма!.. -
шепотіла в небо... - Захисти людей!!!
Морок обіймав!..
Думи серце крають... під ребром болить...
В хату ворог лізе! Губить рідний край!..
Звуки сатанинські чую кожну мить!
Догорає рай...
Правда десь поділась... видно тільки зло...
Видно кривди цвіт!..
- У моїй країні пекло розцвіло!
До небес горить!..
Шепотіла в небо... - Захисти людей!!!
Ти ж усе умієш! Ти ж над усіма!..
Господи мій милий, ти на світі є?!
Чи тебе нема...
* * *
Знаю, що він чує... Знаю, бачить все...
Згодом прийде час,
Перемога буде! Нас Господь спасе!..
Він врятує нас...
12.08.22 р.
Фото з інету.