ч3
ми нюхали ароматизовані серветки щоб отримати лайтовий кайф і стати трошки дорослішими.
Ель їла з моїх рук кольорові пігулки на даху чотирнадцятиповерхівки, де її лишили цноти. наркотики = зло.
і я кажу вам це, пропивший останні гроші наркомен, що так і не знає у свої 24, куди піти і ким бути.
насилля заполонило простір усього сучасного світу.
де б ви не були і щоб не робили — ви апріорі робите насилля, самі того не підозрюючи.
їсиш м'ясо — вбивця, дивишся порно — підтримуєш насилля, ненавидиш темношкірих геїв — расист.
люди завжди жили в своїй якійсь утопії.
чи може антиутопії?