Палке кохання подарую
В житті лише одній тобі
Все пережите не забуду
Як дарував тебе собі
Банкет невдовзі я збираю
Із своїх кращих почуттів
Без тебе знову помираю
З тобою бути я хотів
І разом будемо тоді ми
Коли останній лист паде
Прекрасний обрій заховає
І в серце буду покладе
І колос мрійний оживає
На землю сльози знову ллю
Думками я тебе кохаю
У все що є дарю й дарю
У полум’ї ми будем разом
Пройдемо іспит до кінця
Своє кохання ми покажем
До почуттів дійдем вінця
Багряне щастя опадає
І шепчем знову всі слова
Краса твоя вже не зів’яне
В душі ти будеш як й була
Я коло знову замикаю
Твій образ завжди я несу
Твоє незнання зберігаю
Твою вшановую красу
18.04.2003 (Яресько Я.М).