Дівчино з касетної обгортки "Scorpions", ти полонила мою душу. Вкрала її. З тих пір я живу лиш духом. Всі ці роки ти була як ідеал, як ікона. Сьогодні, мабуть, дозволено винести цей секрет на загал. Цілуєш котрусь, а в глибині єства ти. Страждаєш невимовно, а поміч – ти. Я тьмяно пам`ятаю твої риси, твоє лице, але тільки завдяки тобі я зміг стати таким, яким ось став. Дякую. Не надто, по суті, прихильник гурту "Scorpions", але від дня нашого з тобою побачення я – їхній фанат. Я прожив ціле життя завдяки тобі.