Війна іде, лунають постріли по всій країні милій
Бороним кожен день святую землю що життя дала
Бажаєм перемогу скору бо в родині нашій сильній
Вже накопилось море горя, болю що Росія принесла
А вітер розвиває прапор батьківщини жовто-синій
Що гордо майорить над кожною родиною і велича
Могутність та відвагу зрощені роками у щасливій
Сім’ї, яка на Україні нашій радній ще з віків козача
Війна іде, ідуть вперед за батьківщину сини й діти
Жовто-блакитний прапор бойовий із вітром майорить
До перемоги йдуть війська, відвагу нашу не здолати
В серцях пала, горить багаття і його вже не спинить
За стяг, що мужність возвеличує Вкраїни військо
Блакитний колір на якому вірність, відданість несе
Де жовтий наше щастя та багатство, вірне братство
У бій смертельний ради життя, волі України син іде
Війна іде, і прапор переможно майорить на полі бою
Де наші воїни могутні добивають ворога немовби пса
Настане новий день наповнений відвагою з журбою
Всіх пам’ятаємо героїв полягли що, полетіли в небеса
І пронесеться над містами нашими величний клич
До перемоги що нас зве, іти у бій за рідних наших
Тримаєм у серцях своїх могутній дух, козацьку велич
Ми виженем з країни обірванців із Росії непутящих
Війна іде, летять години все летять немов хвилини
Прокинувшись в думках ми вдячні воїнам що ми живі
Наш оберег жовто-блакитні прапори у кожної родини
Висять все на сторожі, бережуть життя немовби вартові
23.08.2022 (Яресько Я.М).