рот продукує отруту в синевирних об'ємах
о, мамо рідна, закрийте той цех — треба мануфактура
віра в "своїх" і "близьких" неодмінно уб'є мене
це унікальний випадок: пішаки заправляють турами
бійся
бійся
бійся
мило облизує шкіру улесливо й дешево
"сильний характер" дорівнює битві. вибий життя чи зуби
люди живуть минулим, аби тільки не...
не
прийдешнім
рідність скрипить піщаною неминучою згубою
такий як
такий як
ти такий як
рóки не грають ролі, вихованням загáрбані
"все, що ви скажете тут, буде використано
проти
рідности"
глузд помирає хрипко, мов пелюстки айстрові, нарвані
глузд помирає логічно: не через бажання, а від необхідності
виживи
виживи
виживи