Прийшов до нас день перемоги
9-те травня вже прийшло
І перемогу всі згадали
Бо вже пропало давно зло
Ми ветеранів величаєм
Що перемогу здобули
Вони життя подарували
Народу славу принесли
Вони сини війни великі
Боролись завжди до кінця
І ордени несуть прекрасні
Що величають їх серця
Грудьми ставали за свободу
Боролись довго за життя
Народ свій милий врятували
Від жаху, смерті, небуття
І ми святкуєм перемогу
Парад даруємо бійцям
Стаємо дружно на коліна
Всі віддаємо честь серцям
05.05.2003 (Яресько Я.М).