Життя всього найкращі миті
спадають стрімко на асфальт.
Волає скрипка, плаче вітер
і в унісон зітхає альт…
Журні сонати у концерті
отім під назвою «Буття».
Шопен, Бетховен, Моцарт, Верді
лунають аж до забуття…
Рояль на сцені, літня дама,
неспішно лине вокаліз –
кінчається життєва драма
останній лист летить униз…
06.09.2022