Блискавка під час грози
Високий струмінь йде свободи
Дерева хочуть лиш іти
Й чекають милої погоди
А гори лиш сміються вслід
Ніщо не може їх здолати
Хочу блискавка і б’є по ним
Вони продовжують все спати
А море точить камінь все
І знизу гори підмиває
Воно не знає що слабе
І мужньо змову починає
І миси гір страждають дуже
Їх вітер хоче відломить
А блискавка їх хоче вдарить
А море хоче їх підмить
І ця війна іде все далі
Закон природи в ній живе
Її не можна подолати
Бо це все вічне й не помре
05.05.2003 (Яресько Я.М).