Курсантом буть не легка доля
І не потрібен людям він
Завжди він служить вірно всюди
І лине голос наче дзвін
Держави вірний син бродяга
І воювати йде у бій
Він не боїться помирати
Говорить ворогу він стій
Погони носить він на плечах
Гордиться ними у житті
Про них він мрія із малечі
І береже їх у бутті
Куди накажуть йде відразу
І розуміє він усе
Боротись хоче за Вкраїну
І серце боя дух несе
Він буде жити на цім світі
Бо він державу береже
Своїм нащадкам, своїм дітям
Свою він силу покаже
05.05.2003 (Яресько Я.М).