Чоловік несе поліно...
...загорнене в фіолетову
торбу
міцним
'обіймом'
може Пінокіо виростить..
а мо' Чиполіно
десь поряд
при'плаче
..чиюсь втрату..
витрати зараз
у вимірі не зелених
не паперових
суттєвих
метафізичних
метадушевних
значень
у розмірі Вищих
за небо
духи об(п)літають
павутинням згорілого
дерева
лісу
привидних міст
не'зрослого щастя
хибних о'мрієнь
чоловік несе поліно...
куди занесуть с'тропи
/кроки стяго'тілі
мертвим
деревом
мрії/
в пошуках схиблого міста
суттєвостей тяги Часу
°
[картина з альбому Олега Ясенєва>