Це точно - навіть ходити не треба за ідеями нікуди та шукати... Пиши собі з реальності та й не парся...Те, що хтось на війні клепає гроші, за звичкою купують щось в 3 дорога з откатами (а мова йде про зброю в даному випадку і фактів все більше), особливо нахабні тварюки ще на порятунку від війни гроші надумали робити (влаштувавши систему побори за виїзд з ТОТ...) - то ще не саме страшне.... Саме страшне, що це коштує життя людям і поки одні пилять куш, купуючи менше зброї, але дорожче - інші в цей час гинуть, вмирають та лишаються інвалідами (хотів каліками написати - та каліки це якраз ті хто наживається на війні та чужому горі...)
Точно кажуть - живемо у дивні часи: матеріальні цінності з людьми помінялись місцями (людьми користуються, а речі цінять і шанують....)